L'Equipe oduševljen Dinamovim dvojcem: Pokazali su klasu

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DINAMO i Monaco podijelili su bodove u utakmici 2. kola Lige prvaka nakon što su na Maksimiru odigrali 2:2. Dinamo je imao prednost od dva gola razlike do sredine drugog dijela, kada su pogotke Petra Sučića i Martina Baturine gosti poništili pogocima Mohammeda Salisua i  Denisa Zakarije.

Utakmicu su ispratili i francuski mediji, a među njima i L'Equipe, koji posebno ističe Dinamove strijelce i uvjete prije utakmice i tijekom nje. Navodi se tako da je Monaco u Zagreb stigao s pobjedom protiv Barcelone, a Dinamo susret dočekao nakon poraza 9:2 kod Bayerna. "Prije utakmice je Monaco imao malo razloga za strah", piše L'Equipe i dodaje da "kiša koja je pljuštala tijekom cijelog ogleda nije pomogla u igri 22 nogometaša".

Za L'Equipe je Dinamo među najslabijima u Ligi prvaka

"Petar Sučić (20) i Martin Baturina (21), dvojica mladih Hrvata, iskoristili su dolazak Monaca da bi pokazali klasu. Sjajne izvedbe Dinamovog dvojca, koji je odradio svoj posao unatoč ishodu utakmice", ističe čitani francuski sportski dnevnik.

Piše i da je remi zagrebačke utakmice bio "neočekivan" te da Monaco "može žaliti" zbog boda "protiv suparnika koji bi trebao biti među najslabijima u natjecanju".

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.