Baturina proglašen igračem utakmice. Dinamo: Cijeli svijet će znati ono što mi znamo

Foto: EPA

DINAMO je remizirao s Monacom na Maksimiru u utakmici drugog kola Lige prvaka. Rezultat je bio 2:2, s tim da je Dinamo vodio 2:0 do sredine prvog poluvremena. Golove za Dinamo zabili su Petar Sučić i Martin Baturina, dok su za Monaco pogađali Mohammed Salisu i Denis Zakaria.

Baturina, koji je zabio i asistirao, proglašen je najboljim igračem dvoboja. Dinamo je objavio njegovu fotografiju s nagradom i uz nju napisao: "Vrijeme je da cijeli svijet dozna ono što mi već jako dugo znamo." Aluzija je to na sjajne igre 21-godišnjeg ofenzivnog veznjaka u posljednje vrijeme. 

Sjajan nastup 21-godišnje zvijezde

Ove je sezone zabio dva gola, ali je čak šest puta asistirao. Na kišom natopljenom maksimirskom travnjaku izgledao je protiv Monaca fantastično. Driblinzima je izbacivao iz igre i po dva-tri obrambena igrača u istoj akciji, trčao je kontre i pomagao u obrani, razigravao i zabio.

Grafika: Sofascore

No nakon utakmice zasmetao mu je sudački kriterij. Priznao je da je razgovarao s njemačkim sucem Harmom Osmersom, kojem je rekao da nije zadovoljan kriterijem za koji smatra da nije bio ujednačen za obje momčadi.

"Ne bih prihvatio bod. Rekli smo da ćemo ići na pobjedu. Nije mi jasan kriterij suđenja, ali stvarno su neke odluke išle na njihovu stranu. Pitao sam suca kako ono nije bio penal na Bruni, a ovo jest za Monaco. Jako mi je žao zbog ove utakmice", rekao je Baturina nakon utakmice.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.