Srpski komentator prenosio Dinamo, ljudi ga ismijavaju: "Ovo se zove profesionalizam"

Foto: Profimedia

DINAMO je remizirao s Monacom na Maksimiru u utakmici drugog kola Lige prvaka. Rezultat je bio 2:2, s tim da je Dinamo vodio 2:0 do sredine prvog poluvremena. Golove za Dinamo zabili su Petar Sučić i Martin Baturina, dok su za Monaco pogađali Mohammed Salisu i Denis Zakaria.

Utakmica se igrala po teškim uvjetima zbog jake kiše i natopljenog terena, no svejedno se moglo vidjeti niz majstorija, poput Dinamove akcije za vodstvo ili drugog pogotka Baturine, koji se majstorski snašao na vrhu kaznenog prostora Monaca i neobranjivo pogodio za 2:0.

Nezadovoljni gledatelji

Utakmica iz Zagreba nije bila previše uzbudljiva komentatoru srpskog ArenaSporta, koji ju je pratio hladnokrvno, bez posebnih emocija u glasu. U videu možete još jednom pogledati detalje s jučerašnje utakmice, ali i čuti kako je sve prokomentirao srpski komentator.

Zaradio je i niz posprdnih komentara na YouTubeu: "Svaka čast komentatoru na smirenosti kod Dinamovih golova, to se zove profesionalizam", "Baš je komentator profesionalan u svom poslu. Svaka čast. Teška objektivnost", "Ovaj kao da komentira umjetničko klizanje", "Zašto ste zaposlili robota da komentira utakmicu. Više života ima u mom tepihu."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.