Perković: Previše smo umirali u ljepoti. Glavno da smo prošli

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

DINAMO je u šesnaestini finala SuperSport Kupa pobijedio Banjole u gostima 3:1. Dinamo je već do 10. minute vodio 2:0 golovima Darija Špikića i Sandra Kulenovića, da bi domaćini preko Kameničkog u 34. minuti došli na 1:2. No susret je golom za 3:1 riješio Arijan Ademi četiri minute prije kraja.

"Ušli smo jako dobro u utakmicu, pokazali smo u prvih dvadeset minuta glad za golovima i poveli 2:0, da bismo nakon toga počeli ‘umirati‘ u ljepoti igre umjesto da nastavimo igrati na isti način. Najvažnije je da smo prošli i da se nitko nije ozlijedio.

Što se tiče pojedinaca, u prvih 25 minuta me dojmio Stojković, ali je onda do poluvremena igrao onako kako ne treba igrati. On je mlad igrač, došao je iz ozljede, ali morat će pronaći balans da bi igrao onako kako može", rekao je Dinamov privremeni trener Sandro Perković nakon utakmice.

Ademi: Ne izgledamo dobro

"Prolaz je najbitniji. Nismo zadovoljni kako trenutno izgledamo. Upali smo u nekakvu krizu, ali kako smo ušli, tako ćemo se i izvući. Dolazi nam neugodan protivnik. Lokomotiva nam je dosta puta naštetila. Moramo se koncentrirati i pobijediti. Poručujem navijačima da ćemo dati sve od sebe i promijeniti rezultat u našu korist", dodao je Arijan Ademi.

Dinamo je prošao dalje u Kupu na dan kad se očekuje imenovanje novog trenera. To bi trebao biti Nenad Bjelica, koji se u Maksimir vraća nakon četiri godine. O njemu se dugo pričalo ovih dana, ali čini se da je sad sve riješeno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.