Rukometaši Zagreba izgubili kod kluba koji su prošle sezone dvaput pobijedili

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

RUKOMETAŠI Zagreba u trećem su kolu Lige prvaka poraženi 29:25 kod norveškog prvaka Kolstada, jedine momčadi u skupini koja je nakon prva dva kola bila bez bodova. U tijesnoj utakmici presudila je bolja igra Kolstada u završnici pa su tako Norvežani došli do svoje prve pobjede protiv Zagreba, od kojeg su prošle sezone gubili dva puta.

Zagreb nije dobro otvorio utakmicu te je Kolstad brzo stvorio opipljivu prednost, koja je u dva navrata došla i do pet razlike. Ipak, nakon što su Norvežani otišli na 13:8, hrvatski prvak napravio je 5:0 seriju i tako na predah otišao s neriješenim rezultatom.

Zagreb stao u završnici

U drugom dijelu se sve do zadnjih desetak minuta igralo u egalu, ali onda je stao napad Zagreba. U posljednjih 11 minuta utakmice Kolstad je postigao sedam pogodaka naspram tri Zagrebova i tako osigurao pobjedu.

Luka Lovre Klarica bio je najbolji strijelac Zagreba s osam golova, dok je Timur Dibirov zabio sedam. Matej Mandić imao je 11 obrana (33%). Kod Kolstada je izrazito raspoložen s 11 pogodaka bio Sigvaldi Bjorn Gudjonsson, dok je 11 obrana imao i Torbjorn Bergerud.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.