Ancelotti o situaciji s Modrićem iz 96. minute: Odgovor ima samo jedna osoba

Foto: Profimedia

REAL MADRID je u utakmici 7. kola španjolskog prvenstva pobijedio Alaves 3:2 i tako stigao do pete pobjede u ligaškom dijelu sezone. Branitelji naslova vodili su 3:0 do 85. minute, a potom su si s dva primljena gola u dvije minute zakomplicirali situaciju. Luka Modrić igrao je od 69. minute za Real, a duboko u sudačkoj nadoknadi, u 96. minuti, dobio je žuti karton.

Baš ta javna opomena za kapetana hrvatske reprezentacije i kapetana Reala bilo je ono što je iznenadilo trenera madridske momčadi Carla Ancelottija, čiji su igrači u jučerašnjoj utakmici nanizali kartone zbog prigovaranja sucu. Dio konferencije za medije nakon utakmice posvetio je i tom detalju.

Pravila su se promijenila

Igrači Real Madrida su protiv Alavesa napravili sedam prekršaja i dobili četiri žuta kartona. S druge strane, sudac nije pokazao niti jednu opomenu gostujućoj momčadi, koja je napravila deset prekršaja. 

"Pravila su se promijenila, moramo se priviknuti na to. Ništa više. Nismo to još napravili. Dobivamo žute kartone zbog protestiranja. Moramo prestati to raditi i to je to. Bilo to pošteno ili ne, moramo se naviknuti na nova pravila."

Kapetan ima pravo pričati sa sucem

Ono što Ancelottija iznenađuje jest to kako je moguće da je žuti karton za istu stvar dobio i Modrić, koji se kao kapetan sukladno pravilima smije upustiti u razgovor sa sucem.

"Teško je na to odgovoriti. On je kapetan, ima pravo pričati sa sucem. Ako ga je dobio zbog toga… Samo jedna osoba ima odgovor na to pitanje. To je sudac", rekao je Ancelotti.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.