Ogroman udarac za Real. Mbappe aut tri tjedna, propušta važne utakmice

Foto: Profimedia

KYLIAN MBAPPE (25) sjajno je krenuo u Realu nakon što je ljetos konačno došao u klub i prvi je strijelac prvaka Španjolske i Europe. U prvih devet utakmica postigao je sedam golova i namjestio jedan. No, na posljednjoj, u kojoj je postigao krasan gol za pobjedu nad Alavesom, ozlijedio se tako da ga neće biti tri tjedna.

Real je naime objavio da je Mbappe ozlijedio bedreni mišić lijeve noge, zbog čega ga čeka spomenuta prisilna pauza. Tijekom nje će propustiti gradski derbi kod Atletica, zatim gostovanje u Ligi prvaka kod Lillea te domaći meč La Lige protiv Villarreala.

Realu se najbolji strijelac ozlijedio u najgorem trenutku. Barca se odlijepila, a Atletico je pred vratima 

S obzirom na to da je Real u obranu domaćeg naslova krenuo s dva remija u prvih šest utakmica, dok je vodeća Barcelona savršena, Ancelottijeva momčad ne smije kiksati kako joj se Barca na vrhu ne bi još više odlijepila. Zato joj Mbappeova ozljeda pred Atletico dolazi u najgorem trenutku.

Osim spomenutih mečeva kluba, kapetan Francuske propustit će i mečeve reprezentacije. Neće je voditi u listopadskim utakmicama Lige nacija protiv Izraela i Belgije. Ako mu se na zakomplicira situacija, mogao bi se vratiti za utakmicu protiv Celte.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.