Piers Morgan: Ten Hag je kompletni idiot

Foto: EPA

ENGLESKI novinar Piers Morgan nazvao je trenera Manchester Uniteda Erika ten Haga "kompletnim idiotom" gostujući u emisiji Talk Sporta Breakfast. Morgan, bivši novinar CNN-a, danas na YouTubeu ima svoju emisiju Bez cenzure. Poznat je po beskompromisnom komentiranju, ali i iznimnom favoriziranju Cristiana Ronalda, s kojim je imao ekskluzivni intervju nakon što je Portugalac otišao iz Manchester Uniteda. 

"Ten Hag ne zna raditi s talentima"

"Neki ljudi misle da se Ronalda više ne može shvatiti ozbiljno kao igrača jer se odselio u Saudijsku Arabiju. To je potpuno sranje, nema boljeg strijelca trenutno na svijetu od Cristiana Ronalda. Sinoć je pogodio stativu pa zabio. Ten Hag je kompletni idiot. Žao mi je, ali jest.

On govori gluposti. Sad govori da nije Harry Potter. Ten Hag je sve ono što mi je Ronaldo rekao u intervjuu. On je kao neki mali učitelj u osnovnoj školi koji ne zna kako bi se ponašao prema učenicima koji su pametni.

Pogledajte samo s kakvim talentima on nije znao - Ronaldo, Jadon Sancho, Marcus Rashford... On samo zna dovesti igrače iz Ajaxa. Ne mogu vjerovati da ovo govorim, ali United je još gori nego prošle godine", rekao je Morgan.

Cristiano Ronaldo zabio je dva gola u dvije protekle utakmice Lige nacija, Hrvatskoj i Škotskoj. U Manchester Unitedu Ronaldo nije bio Ten Hagov miljenik, što je rezultiralo ružnim razlazom u studenom 2022. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.