Pogledajte kako je Gvardiol opet briljirao. Pep mu sprema bogatu nagradu

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Manchester Cityja svladali su u dvoboju 8. kola engleske lige na svom travnjaku Southampton 1:0 i sada vode s dva boda ispred Liverpoola. Erling Haaland postigao je rani gol u petoj minuti za prvaka, koji se potom namučio za pobjedu na stadionu Etihad. Joško Gvardiol (22) ponovno je bio jedan od najboljih igrača na terenu, a prema Cityjevim navijačima i najbolji.

Ponovno je briljirao

Na društvenim se mrežama pojavio video presjeka Gvardiolovih poteza i reakcija iz jučerašnje utakmice. Gvardiol je uistinu odigrao sjajan meč u oba pravca te još jednom pokazao da je jedan od ključnih igrača engleskog prvaka. Nakon utakmice je za Sky Sports rekao:

"Mislite da ne želim uzeti loptu, driblati, trčati i pucati? Zabiti sjajan gol? Naravno da želim, ali naš posao je prvo se obraniti, a onda zabiti. Ako trener želi da guram malo prema naprijed, naravno, mogu. Ali moram znati da kad završimo s napadom, moram požuriti natrag. Moja odgovornost je na protivničkom desnom krilu i moram paziti na njega."

Stiže mu novi ugovor?

Daily Star Sport piše kako će Gvardiol uskoro dobiti novi ugovor, ali i povišicu. Hrvatski branič trenutno ima ugovor do konca lipnja 2028. godine, a po novom bi trebao ostati u Cityju do ljeta 2030. godine. Prema Capologyju Gvardiol trenutno zarađuje oko 12.5 milijuna eura po sezoni.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.