Pogledajte što se događalo u svlačionici Hrvatske nakon pobjede nad Poljskom

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

HNS JE danas na svojim službenim kanalima objavio ekskluzivni video iz svlačionice hrvatske reprezentacije. Na njemu se mogu vidjeti događaji koji su se odvijali nakon što je Hrvatska s 1:0 pobijedila Poljsku na rasprodanoj Opus Areni u Osijeku.

Centralna figura utakmice bio je Luka Modrić. Kapetan Hrvatske je golčinom iz slobodnog udarca riješio utakmicu i donio Hrvatskoj važna tri boda u Ligi nacija, a jednako važnu ulogu ima i u videozapisu koji je HNS objavio. Naime, stožer i igrači su nakon utakmice proslavili Modrićev 39. rođendan.

Dalić čestitao Modriću u ime svih

Modrić je zaradio pljesak i ovacije cijele svlačionice, pozdravio se sa suigračima, a onda je Zlatko Dalić održao kratak govor. "Dečki, čestitam vam na pobjedi. Kapa do poda za današnju mušku utakmicu, dugo nismo bili ovakvi. Ovo je pravi put za sve nas, na dobrom smo putu da Hrvatska bude kakva je i bila. Vjerujte u sebe, ovo je bilo jako dobro", rekao je Dalić pa dodao:

"Vjera u sebe, puno energije, ljubavi, emocija što imate, i to je to. Idete svojim klubovima, sretan vam put svima, odmorite se, eto nas opet za 20 dana. Kapetane, tebi u ime svih nas, Saveza, predsjednika, stožera, svih dečki, sretan rođendan, i da nas, ako dragi Bog da, još uvijek ovako vodiš, da budeš s nama, da te ekipa podržava."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.