Dinamo je oko ponoći objavio dvije poruke. Navijači su oduševljeni

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

DINAMO je u povratničkoj utakmici Nenada Bjelice pobijedio Lokomotivu 5:1 u utakmici 8. kola SuperSport HNL-a. Martin Baturina i Bruno Petković bili su strijelci za 2:0 na poluvremenu, Arijan Ademi povećao je prednost, a nakon gola Lokomotivi posuđenog Dinamovog igrača Luke Vrbančića za goste, Raul Torrente u sudačkoj nadoknadi bio je dvostruki strijelac za uvjerljivu pobjedu aktualnog prvaka.

Bjelica se tako na najbolji način ponovo predstavio navijačima Dinama, koji su oduševljenje izvedbom i rezultatom utakmice pokazali u komentarima na društvenim mrežama. Neki od njih tvrde da je momčad u 90 minuta pod Bjelicom pokazala više uigranosti nego u godinu dana pod njegovim prethodnikom Sergejom Jakirovićem i šire optimizam pred srijedu i utakmicu protiv Monaca u Ligi prvaka.

Dvije objave na Instagramu nakon utakmice

Oduševljeni su i u Dinamu iz kojeg su oko ponoći podigli dvije objave na Instagram. U prvoj su označili trenera Bjelicu i uz njegovu fotografiju na kojoj podiže ruku u znak pozdrava napisali "Welcome back".

Druga objava je snimka proslave igrača i navijača. "Ima jedno mjesto. Vidimo se u srijedu!" navodi se u objavi ispod koje navijači ostavljaju plava i crvena srca i pozivaju na dolazak na tribine za utakmicu Lige prvaka protiv Monaca.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.