Slaven Belupo: Za 10 minuta prodali smo 1100 ulaznica za Hajduk

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

SLAVEN BELUPO u nedjelju od 16 sati dočekuje Hajduk u 10. kolu SHNL-a. Za utakmicu posljednjeg i prvoplasiranog kluba vlada ogromno zanimanje, svjedoči Slavenova objava na društvenim mrežama pod disclaimerom: "Važna obavijest!" Prenosimo je u cijelosti:

Više od 1100 online ulaznica za dvoboj Slavena i Hajduka rasprodano u manje od 10 minuta

Iako je do utakmice ostalo još pet dana, već sad jasno je da će koprivnički Ivan Kušek Apaš u nedjelju biti ispunjen do zadnje stolice. Naime, prvi kontingent ulaznica, koji je online pušten u prodaju jutros u devet sati, prodan je za manje od 10 minuta. Četiri rasprodana sektora uključuju nešto više od 1100 ulaznica, a pridodamo li njima i gostujući, tada je jasno da je zasad prodano oko 1470 ulaznica. 

Domaći navijači, kao i svi oni koji nisu uspjeli online doći do ulaznice, preostale mogu kupiti u pretprodaji, koja počinje na blagajni 1 podno tribine u petak u 14 sati i trajat će do 17 sati. Ako i nakon toga ostane ulaznica, otvorit će se i drugi sektori za online prodaju. Na dan utakmice ulaznice se neće prodavati. Pritom je važno naglasiti da se ulaznice na blagajnama kupuju isključivo uz osobne iskaznice. 

Cijene ulaznica:

Redovna cijena: 20.00 eura
Članovi: 10.00 eura
Djeca do sedam godina: 5.00 eura
Napomena: Djeca do sedam godina jeftiniju ulaznicu kupuju samo u pretprodaji uz kupovinu barem jedne ulaznice za odraslu osobu.

Cijene za sektor A1:

Redovna cijena: 50.00 eura
Članovi: 25.00 eura
Djeca do 7 godina: 15.00 eura
Napomena: Sektor A1 neće biti u online prodaji."

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.