Marca: Modrić je nogometni besmrtnik

Foto: Profimedia

DVA JEDANAESTERCA koje su precizno izveli Vinicius Junior i Kylian Mbappe bila su dovoljna Real Madridu za pobjedu 2:0 na gostovanju kod Real Sociedada u utakmici 5. kola španjolske La Lige. Luka Modrić je za madridski sastav odigrao svih 90 minuta, Luka Sučić za domaći tim do 75. uz prijetnje favoriziranoj momčadi i dva pogođena okvira gola.

Sučić u momčadi u koju je stigao iz RB Salzburga dosad nije dobivao previše prilika. Točnije, 22-godišnji hrvatski veznjak odigrao je tek sedam minuta u susretu 1. kola protiv Rayo Vallecana, a onda ostao bez prilike. To se jučer promijenilo. Bio je starter u utakmici i odigrao je vrlo zapaženo, a samo su ga centimetri u dvjema prilikama dijelili od gola Real Madridu.

U 25. minuti ogleda u San Sebastianu žestoko je raspalio s vrha šesnaesterca, a lopta je odsjela na okviru. Isti ishod viđen je i na početku drugog dijela kad je Iskosa gađao suprotni kut vrata Thibauta Courtoisa i pogodio vratnicu.

Pohvale obojici

"Bila je ovo prilika da se pokaže i nije ju mogao bolje iskoristiti. Ima prekrasnu lijevu nogu kojom tjera i suigrače da se uključe u igru i vrlo dobre ideje u završnici akcija. Bude li ovako nastavio igrati, postići će puno golova za Real Sociedad", hvali ga Marca.

Hvali i 17 godina starijeg Luku Modrića, koji, kako se navodi, "nastavlja uživati u nogometu na najvišoj razini i čini se da nema kraja. On je besmrtnik nogometa". Dodaje se da je u prvom dijelu pomogao u obrani i bio aktivan u napadu te da je "izdržao cijelu utakmicu, a to s 39 godina je nešto doista vrijedno divljenja."

"Puno se od njega tražilo, a pokazao je bljeskove neiscrpne kvalitete. Bio je mirniji u drugom dijelu, nakon što je Real poveo, i malo je nedostajalo da sjajnim šutom postigne gol", dodaje As.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.