Srpski navijač za Index nakon Slovenije: Nek nam igrači vrate novac za ulaznice

Screenshot: Index

U DRUGOM kolu u skupini C Europskog prvenstva u Njemačkoj na Allianz Areni u Münchenu gledali smo jednu od najdramatičnijih utakmica turnira. Slovenija i Srbija na kraju su remizirale rezultatom 1:1. Slovenci su poveli kada je zabio Žan Karničnik u 69. minuti, ali Srbi su izjednačili preko Luke Jovića u doslovno posljednjim sekundama utakmice u 95. minuti.

 

Nakon utakmice je Indexov reporter Nicolae Golea pred stadionom provjerio kako su raspoloženi navijači obje momčadi. Najžešću reakciju je imao jedan od srpskih navijača koji je, usprkos remiju, bio jako nezadovoljan te je imao poruku za nogometaše srpske reprezentacije.

"Zamolio bih samo igrače da u ime nas navijača, ali i svih drugih koji su kupili ulaznice, da nam uplate karte nazad. Ovakav angažman na terenu je nula. Tako se ne bori za zastavu ili grb bilo koje nacije. Samo da nam uplate nazad jer smo to debelo platili. Hvala i sportski pozdrav", rekao je razočarani navijač.

Aleksandar ipak nešto mirniji

"Ništa veliko, hvala bogu izvukli smo bod... Nadam se pobjedi, ali mora bolje od ovog", rekao nam je Aleksandar iz Zuricha koji je navijao za Srbiju. Navijač Slovenije kojeg smo sreli bio je puno bolje raspoložen dok je napuštao stadion te otkrio da je optimističan oko daljnjeg plasmana svoje zemlje.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.