Dinamo potvrdio odlazak igrača: Jedan od miljenika

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

TIBOR HALILOVIĆ (29) je napustio Dinamo, objavio je zagrebački klub. "Svojom je pojavom, igračkim šmekom, sjajnom osobnošću i susretljivošću oplemenio Dinamovu slavljeničku sezonu, a u svojem nogometnom životopisu upravo je upisao dvostruku krunu s najdražim klubom. 

Tibor Halilović, nekadašnji Dinamov zagić, kadet, junior, danas iskusni vezist i jedan od miljenika suigrača i cijele momčadi, na kraju je ove sezone zaključio svoju maksimirsku epizodu. Završetkom natjecateljske godine istekao mu je ugovor s klubom i ovom mu prilikom od srca zahvaljujemo na svemu što je pružio u Dinamovu dresu i želimo sreću u nastavku karijere", stoji u Dinamovoj objavi o ofenzivnom veznjaku.

Halilović zabio tri gola prošle sezone

Halilović je karijeru započeo u Dinamu, a igrao je i za Lokomotivu, poljsku Wislu Krakow, Rijeku i nizozemski Heerenveen. U Dinamo se vratio prošle godine te je u nedavno završenoj sezoni, u kojoj je Dinamo osvojio SuperSport HNL i SuperSport Hrvatski kup, upisao 19 nastupa, tri pogotka i jednu asistenciju.

"Dragi Tibore, još jednom hvala na svemu i sretno u nastavku karijere", poručio je Dinamo Haliloviću, čiju vrijednost Transfermarkt procjenjuje na 400 tisuća eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.