Pogledajte kako je City preokretom kod West Hama nastavio savršeni niz

Foto: EPA

ENGLESKI i europski prvak Manchester City pobijedio je 3:1 kod West Hama u petom kolu Premier lige. Za City je počelo loše, nakon što je James Ward-Prowse zabio nakon ubačaja Vladimira Coufala. No u drugom poluvremenu momčad Pepa Guardiole došla je do nastavka stopostotnog niza u Premier ligi.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOL WARD-PROWSEA

Jeremy Doku zabio je svoj prvi gol za City od dolaska u klub ovog ljeta iz Rennesa. Belgijac je ušao u šansu s lijeve strane i poentirao u suprotni kut Alphonsea Areole. City je potom nastavio s pritiskom, a pobjednički gol zabio je Bernardo Silva u 76. minuti na asistenciju Juliana Alvareza.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOL DOKUA

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOL BERNARDA SILVE

Gvardiol odigrao dobru utakmicu

Joško Gvardiol odigrao je 95 minuta za City te imao nekoliko zapaženih poteza u napadu. Dvaput je šutirao iz dobre pozicije u drugom poluvremenu. Jednom je pucao preko gola, a drugi put ga je obranom zaustavio Areola. 

U prvom poluvremenu hrvatski je branič namjestio zicer Erlingu Haalandu, ali norveški napadač je to promašio. Haaland se za svoje promašaje u ovoj utakmici iskupio u 87. minuti. Na asistenciju Bernarda Silve zabio je svoj sedmi ligaški pogodak i potvrdio pobjedu svoje momčadi.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOL HAALANDA

Mateo Kovačić zbog ozljede nije konkurirao za meč. U sljedećem kolu City dočekuje Nottingham Forrest, a West Ham ide Liverpoolu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.