VIDEO Delije na utakmici protiv Benfice: "Sjekirom ću poklati sve Splićane"

Foto: Profimedia

CRVENA ZVEZDA je na Marakani izgubila od Benfice 1:2 u prvom kolu Lige prvaka. Prije i tijekom utakmice srpskog i portugalskog velikana puno se pričalo, a i pjevalo, o navijačima Hajduka. Razlog je što je Torcida pobratimljena s No Name Boysima, navijačima Benfice. Pripadnici ove dvije navijačke skupine prate jedni druge po Europi. Tako su pripadnici NNB-a bili prošlog vikenda na Maksimiru s Torcidom te razvili svoje transparente.

Zato se očekivalo da im Torcida uzvrati tako što će s njima biti na jučerašnjoj utakmici Lige prvaka u Beogradu. No, srbijanski MUP objavio je kako na tribinu za gostujuće navijače neće biti omogućen ulazak državljanima Hrvatske niti će biti dozvoljeno unošenje simbola Hajduka, Torcide i Hrvatske.

Znajući, naravno, za bliskost navijača Benfice i Hajduka, Delije su, kako možete vidjeti i čuti na videu OVDJE, na utakmici protiv Benfice pjevali morbidne prijetnje i rugalice:

"Mrzim Hajduk i Torcidu, mrzim tebe, Marjane, i sa sjekirom u ruci poklat ću sve Splićane."

Zatim je krenulo:

"Hamburger, čizburger, kečap i pomfrit, mi imamo McDonald's, a nema ga Split."

Druga pjesma potječe iz zadnjih sezona jugoslavenskog prvenstva, kada su se Beograđani dičili što jedini u državi imaju poslovnicu spomenutog lanca brze hrane.

Inače, već odavno ga ima i Split. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.