Evo tko će privremeno voditi Dinamo nakon smjene Jakirovića

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

DINAMO je smijenio trenera Sergeja Jakirovića (47). Hrvatski prvak odlučio je sporazumno raskinuti ugovor nakon triju uzastopnih slabih rezultata. Dinamo je u SuperSport HNL-u remizirao s Rijekom (1:1) i izgubio od Hajduka (0:1), a zatim u Ligi prvaka od Bayerna doživio najteži poraz u povijesti (9:2). 

Zagrebački klub je u potrazi za novim trenerom. No, kako je iduća utakmica već u subotu, u Koprivnici protiv Slaven Belupa u sedmom kolu SHNL-a, momčad će privremeno voditi Sandro Perković (40), potvrdio je Dinamo i naveo da radi na dugoročnom trenerskom rješenju.

Perkovićev trenutni mandat pomoćnika u Dinamu traje od prošle godine

Prema podacima Transfermarkta, Perković je bio vezni igrač sisačkog Metalca, austrijskih klubova Großpetersdorfa, Ilzera i Nestelbacha te Segeste. Trenersku karijeru započeo je 2013. godine u mlađim uzrastima Ilzera. 

Bio je i trener igrač Nestelbacha te pomoćnik i glavni trener prve ekipe Ilzera, a potom i trener mlađih uzrasta Sturma iz Graza. Bio je pomoćnik u Pafosu, juniorima Dinama, pa i glavni trener ciparskog Akritas Chlorakasa i Rige. Trenutni mandat pomoćnika u Dinamu traje mu od veljače prošle godine.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.