VIDEO Ronaldo iz slobodnog udarca nokautirao kamermana, a onda zabio golčinu

Screenshot: Sportklub

AL NASSR pobijedio je Al Raed 3:1 na gostovanju u šestom kolu saudijskog prvenstva. Sadio Mane doveo je Al Nassr u vodstvo u sudačkoj nadoknadi prvog dijela. Anderson Talisca ušao je u drugom poluvremenu te su mu svega tri minute bile potrebne za možda najljepši gol u karijeri. Brazilac je opalio s 30-ak metara i krasno pogodio gornji kut Al Raedova gola, što možete vidjeti ovdje.

Cristiano Ronaldo u 64. minuti izveo je slobodan udarac s ruba kaznenog prostora. Portugalska zvijezda pucala je iznimno snažno, ali nije pogodila okvir. Umjesto da postigne pogodak, Ronaldo je pogodio kamermana koji se nalazio iza gola, a to pogledajte ovdje. Također, društvenim mrežama dijele se snimke na kojima je vidljivo kako je kamermana pogodio direktno u glavu, nakon čega je on ljutito udario nogom dok je nekolicina ljudi pohitala provjeriti je li u redu.

Ronaldo se odužio u 78. minuti. Sedmi pogodak u sezoni postigao je tako što se oslobodio čuvara i s 11-12 metara pogodio prvi kut golmana Andrea Moreire. Snimku pogledajte ovdje. Al Nassr nakon šest kola ima 12 bodova, četiri manje od vodećeg Al Hilala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.