VIDEO Vlašiću su trebale dvije minute u igri da zabije Interu. Pogodio je iz penala

Foto: EPA

NIKOLA VLAŠIĆ zabio je za smanjenje vodstva Intera kod kojeg je gostovao njegov Torino na 3:2. Hrvatski ofenzivni veznjak ušao je u igru u 84. minuti umjesto Duvana Zapate, koji se teško ozlijedio i iznesen je na nosilima. Već je u 86. Vlašić pogodio iz penala koji je skrivio Hakan Calhanoglu. Njegov gol pogledajte OVDJE.

Bio je to prvi pogodak Nikole Vlašića nakon sedam mjeseci. Posljednji je put zabio za Torino još u ožujku u utakmici protiv Udinesea. No ove sezone nije se naigrao. Nastupio je samo u prvenstvenoj utakmici protiv Lazija, u kojoj je odigrao 27 minuta. Bilo mu je to dovoljno da asistira. 

Thuram briljirao u utakmici s tri pogotka

Inter je na kraju u ovom susretu s Torinom ipak pobijedio 3:2. Gosti su od 20. minute igrali s desetoricom. Guillermo Maripan dobio je izravni crveni karton. Briljirao je u ovoj utakmici za Inter Marcus Thuram, koji je zabio tri gola.

Osim Vlašića, za Torino je zabio i Duvan Zapata. Inter je ovom pobjedom zasjeo na drugo mjesto te zaostaje za prvim Napolijem dva boda. Torino je u lošem nizu od dva poraza te je pao na šesto mjesto nakon obećavajućeg početka sezone.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.