VIDEO Budimir ponovno zabio za Osasunu. Golman nije imao nikakve šanse

Screenshot: Arena Sport

ANTE BUDIMIR (33) je ponovno zabio za Osasunu. Hrvatski napadač je bio precizan u današnjoj utakmici s Getafeom. U 60. minuti je postigao gol na asistenciju Bryana Zaragoze te tako donio izjednačenje i bod svojoj momčadi na uvijek neugodnom gostovanju u predgrađu Madrida. Gol pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, napadač reprezentacije Hrvatske je u prošlom kolu zabio dva gola za Osasunu u pobjedi 4:2 nad Barcelonom u osmom kolu La Lige. Osasuna je na domaćem terenu povela u 18. minuti golom Budimira, koji je glavom pogodio nakon sjajnog centaršuta Bryana Zaragoze. U 71. minuti Budimir je izborio penal. Barcelonin stoper Sergi Dominguez srušio ga je u kaznenom prostoru, a Budimir je potom sam preuzeo odgovornost i precizno pogodio za 3:1.

Budimir je tako nakon devet kola La Lige postigao četiri gola, a to mu je omogućilo da postane drugi najbolji prvoligaški strijelac u povijesti kluba. Osasuna je nakon Budimirovog prvog gola protiv Barcelone na društvenim mrežama podijelila objavu u kojoj stoji: "S vama je drugi najbolji strijelac u povijesti Osasune u prvoj ligi. Gospodin Ante Budimir!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.