Zabio je Zvezdi, ali nije htio slaviti. Zato njega slave Srbi

Foto: Profimedia

MARKO ARNAUTOVIĆ (35), ofenzivac Intera, igrač je s najviše nastupa (118) i drugi strijelac (37) u povijesti reprezentacije Austrije. Sin je Austrijanke i Srbina te pravoslavni vjernik. Navijač je Crvene Zvezde i srpski domoljub.

"Cijeli život navijam za Zvezdu. Uvijek sam želio igrati za Srbiju. Volim Srbiju. Moj otac je razgovarao s nekim ljudima dok je izbornik bio Antić. Nismo uspjeli i zaigrao sam za Austriju", otkrio je jednom zgodom. Ljetos ga se povezivalo sa Zvezdom, ali transfer nije ostvaren te je ostao u Interu, gdje je prošle sezone bio na posudbi iz Bologne. 

Trener Simone Inzaghi dao je Arnautoviću priliku na utakmici Lige prvaka protiv "njegove" Crvene Zvezde. Arnautović je u pobjedi Intera 4:0 postigao drugi gol na utakmici. Premda mu je to bio prvi gol sezone, k tome u najjačem natjecanju, nije ga slavio, što možete pogledati OVDJE. Tako je pobrao velike simpatije zvezdaša i srpske javnosti. Ali, Arnautovića vole i u Italiji. Vidjelo se to po ovacijama koje je dobio od publike na Meazzi kada je izlazio iz igre: 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.