Melissu su dvaput vratili iz mrtvih, a sada uživa kod kuće s obitelji: "Žao mi je što je moja obitelj morala to proći"

Foto: BBC

39-GODIŠNJA Melissa Parker vraćala se iz kupovine 23. prosinca prošle godine. Kada je stigla do svoje kuće u Essexu, srušila se na kućnom pragu. Uzrok je bilo krvarenje u mozgu. U kolima Hitne pomoći, dvaput su je "izgubili", dvaput joj je stalo srce, ali uspjeli su je vratiti u život. No, u bolnici su njenoj obitelji rekli kako ima malo nade da će preživjeti. Ali godinu danas kasnije njen oporavak čini se nevjerojatnim.

BBC piše kako je Melissa ipak uspjela preživjeti i ne samo to, ponovno je naučila govoriti, hodati, išla je na tečajeve matematike, engleskog, na tečajeve za kompjuter te španjolskog jezika. Čak je dobila i dozvolu da može voziti automobil!

"Bilo mi je žao što je moja obitelj morala proći kroz sve to.", kazala je za BBC Melissa čija je obitelj morala odlučiti hoće li je skinuti s aparata koji su je održavali na životu ili neće. Odlučili su je ostaviti na aparatima, i dobro su odlučili.

"Otvorile su joj se oči, ali iza njih nije bilo ništa. Izgledala je kao moje dijete, ali nije bila moje dijete.", ispričala je Melissina majka koja je sjedila pored njenog bolničkog kreveta dok je bila na aparatima.

"Rekli su nam da ne izgleda dobro i da razmislimo o doniranju organa. Pripremali su nas na najgore, ali mi smo bili puni nade. Rekli su nam i da razmislimo hoćemo li je ostaviti na aparatima jer su se bojali da joj je mozak mrtav.", prepričala je BBC-u Melissina majka te dodala: "Vrlo sam ponosna na nju. Ona je vrlo jaka i ne da se! Imati nju kod kuće najljepši je božićni dar!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.