Bulj: Razmišljam koji mi je sljedeći korak. Možda se kandidiram za predsjednika

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Mostov Miro Bulj na konferenciji za medije najavio je danas mogućnost kandidature za predsjedničke izbore, prenosi N1.

Bulj je održao konferenciju za medije u saboru zbog mogućeg odlaska pripadnika oružanih snaga u NATO aktivnosti za sigurnosnom i obučnom potporom Ukrajini. Predsjednik Zoran Milanović je to jučer odbio, a premijer Andrej Plenković je rekao da je Milanović tako spasio pet časnika od odlaska u Njemačku.

Bulj je danas na presici pitao premijera zašto ne šalje vojsku na hrvatske granice. "On umjesto toga potiho gura časnike... hrvatska država se upliće u rat", rekao je Bulj.

"Lolo, Plenkoviću, ako te toliko iritiram, dođi u sabor"

"Lolo, Plenkoviću, ako te ja toliko iritiram, dođi u sabor s prijedlogom da hrvatsku vojsku, protivno volji, uplićeš u nepotreban rat kako bi pogodovao svojim gazdama i dodvorio se Macronu i ostalima", rekao je.

Na press-konferenciji najavio je i moguću kandidaturu za Pantovčak.

"Ja debelo razmišljam koji je moj idući korak, jer ovakvo ponašanje predsjednika, premijera i ministra obrane je ispod svake razine jedne ozbiljne države."

"Običnim jezikom ću pozvati hrvatski narod da imaju koga podržati"

Na novinarsko pitanje je li taj korak predsjednička kandidatura, Bulj je rekao: "Moguće je da za nekoliko dana objavim svoju kandidaturu. Vrijeme je da običan čovjek, čovjek iz naroda kaže se da će uletjeti u šesnaesterac i običnim jezikom ću pozvati hrvatski narod da imaju koga podržati."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.