Čitateljica: Već 3 sata stojimo u koloni. Neki zaobilaze kolonu, stvorila se blokada

Foto: Čitateljica Indexa

INDEXU se javila čitateljica koja je u koloni između Gospića i Gračaca. 

"Već tri sata stojimo u koloni između Gospića i Gračaca. Nitko nam ništa ne govori, a lagano nestaje benzina", rekla je Indexova čitateljica.

Policiju smo upitali imaju li kakve informacije za ljude koji su zapeli u konvojima koji se ne kreću. "I policija i HAC te Hrvatske ceste poduzimaju sve da promet uskoro krene", kazali su za Index iz ličko-senjske policije i zamolili vozače za još malo strpljenja. 

Čitateljica nam je naknadno javila i da ima vozača koji zaobilaze kolonu te da se sada stvorila blokada na cesti. "Ralica sad ne može proći nijednom stranom", kazala je. 

Podsjetimo, na A1 je jutros krenulo formiranje kolona koje su trebale na čvoru Gornja Ploča sići s autoceste i dalje starom cestom krenuti prema Dalmaciji. Paralelno su formirani konvoji od Gospića prema Gračacu.  Jedna kolona je uspjela krenuti prema Gračacu, no oko 11:30 donesena je odluka da se konvoji obustave do daljnjega zbog novog pogoršanja vremenskih uvjeta. Druga kolona koja je formirana kod odmorišta Zir tako je ostala na autocesti. 

Za Index su ranije iz policije kazali i kako je od 12:15 zatvorena dionica između čvora Gospić i Otočac. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.