Grmoja: Ministar i šef policije podržavaju zataškavanje oko ubojstva u Osijeku

Foto: Patrik Macek/Pixsell

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja reagirao je na slučaj ubojstva djevojke u Osijeku koju je upucao policajac, a osječka policija, čini se, sve je pokušala zataškati.

Grmoja je optužio Božinovića i ravnatelja policije Milinu da podržavaju zataškavanje.

"Uloga ministra Božinovića i glavnog ravnatelja policije Miline u policijskom zataškavanju policijskog ubojstva djevojke u Osijeku

"Sve radnje u ovom postupku policija je provela temeljito, profesionalno i nepristrano" - objavila je bez stida Policijska uprava osječko-baranjska nakon što se zapetljala u vlastite laži pri zataškavanju ubojstva djevojke u Osijeku.

Naime, Policijska uprava osječko-baranjska je kriminalističkim istraživanjem utvrdila kako je policajac u djevojku pucao "ZBOG NEOPREZNOG RUKOVANJA" službenim oružjem.

Međutim, Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku je osporilo rezultate policijske istrage te je potvrdilo sumnju kako je policajac pucao "U NAKANI DA LIŠI ŽIVOTA" djevojku.

Ministar Božinović i glavni ravnatelj policije Milina su - zadržavanjem na položaju načelnika Policijske uprave osječko-baranjske - potvrdili kako podržavaju policijsko zataškavanje policijskog ubojstva djevojke u Osijeku.

Mislim da je i onima koji su do jučer podržavali Plenkovića i ovu korumpiranu kliku jasno da ih na izborima moramo poslati u oporbu ako želimo sačuvati Hrvatsku!", poručio je Grmoja.

Uloga ministra Božinovića i glavnog ravnatelja policije Miline u policijskom zataškavanju policijskog ubojstva djevojke...

Objavljuje Nikola GrmojaSubota, 23. rujna 2023.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.