HDZ: Nema govora o demonstracijama

U STOŽERU HDZ-a jutros smo pokušali dobiti odgovore je li zaista moguć izlazak njihovih članova i birača na ulice ukoliko Mesić ponudi Milanoviću da formira Vladu o čemu više možete pročitati ovdje. No, nisu baš bili rječiti.

Iako se navodno priče o demonstracijama mogu čuti i na HDZ-ovim hodnicima, a izlazak na ulice najavio je i jedan Indexov forumaš iz zagrebačkog HDZ-a, u čelništvu stranke kažu kako ne znaju ništa o tome.

"Nikad nisam čuo tako nešto", rekao nam je Božo Biškupić dodajući kako je iznenađen što smo mu uopće postavili pitanje o tome te da oni ne pripremaju nikakve demonstracije.

Glasnogovornik HDZ-ove izborne kampanje Mladen Pavić, također, tvrdi kako ne zna ništa o tome. "Nema govora o nikakvim demonstracijama, što se nas tiče sve je ok", rekao nam je Pavić. Na pitanje što znači Sanaderova poruka građanima: "Zasad nema razloga za uznemirenost", Pavić odgovara: "To znači, samo polako, nema razloga za uzrujavanje, a kasnije će biti još bolje".

"Čini se da se pitanje demonstracija javilo zato što neki smatraju da Mesić pokušava sastaviti Vladu, što je očito, ali nas to ne zabrinjava, kod nas je sve u redu i sve ide svojim tijekom", dodao je kratko Pavić.

U središnjicu stranke stigao je oko 10 sati i predsjednik HDZ-a, koji bi se uskoro trebao obratiti novinarima.

A.B.
Foto: L.T.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.