Hodak: Zagorec nije nikada pregovarao s Jocom Amsterdamom

ODVJETNIK Zvonimir Hodak je u razgovoru za Index najoštrije odbacio špekulacije koje povezuju ubojstvo Ive Pukanića i Ivane Hodak a pojavile su se nakon uhićenja skupine povezane s najopasnijim srpskim kriminalcem Sretenom Jocić, zvanim Joca Amsterdam. Nakon ubojstva Ivane Hodak Nacional je pisao da bi kao mogući razlog ubojstva moglo biti to što je njezina veza s Ljubom Pavasovićem Viskovićem bila razlog što su pukli pregovori između Vladimira Zagorca i Joce Amsterdama oko preuzimanja Zagorčevih hrvatskih poslova.

"Nemam nikakvog komentara na ovakve neistinite informacije koje se plasiraju iz Nacionala. Ništa od ovog nema nikakve veze s istinom. Zagorec nije nikada imao nikakve veze sa Srbijom i nije pregovarao sa Jovanovićem. Valjda ja kao njegov odvjetnik znam za poslove svoga klijenta", rekao nam je Zvonimir Hodak dok Ljubo Pavasović Visković  nije htio apsolutno ništa komentirati.

Upitali smo odvjetnika Hodaka kako komentira to što je pet dana nakon ubojstva Pukanića došlo do velikih uhićenja dok u slučaju ubojstva Ivane nema još niti jednog uhićenog.

"Nadam se da će i u slučaju ubojstva Ivane doći do ovakvih uhićenja. Ja vjerujem da policija radi svoj posao i drugo ne bih ništa komentirao", kazao je Hodak.

D.M.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.