Majka u Austriji ubila svoje dvije kćeri

Foto: EPA

U austrijskom mjestu Absdorf, nedaleko od Beča, u tijeku je velika policijska akcija nakon otkrića smrti dvoje djece u dobi od sedam godina i sedam mjeseci. Za ubojstvo je trenutno osumnjičena majka, a hitnu pomoć nazvao je otac jutros oko 9:23, prenose austrijski mediji.

Prema iskazu oca, njegova je supruga rekla da je ubila djecu i najavila je da će se i sama ubiti. Nakon što je hitna pomoć došla do djece, zatražen je helikopter kako bi ih prebacio u bolnicu, no bilo je prekasno, liječnici na mjestu događaja nisu uspjeli reanimirati djecu, rekao je glasnogovornik policije Johann Baumschlager za ORF.

U međuvremenu se 36-godišnja majka vozilom zabila u stablo. Zadobila je ozljede neutvrđenog stupnja, no nisu opasne po život. Žena je prebačena u bolnicu i u isto vrijeme uhićena, potvrdila je policija.

Stanovnici mjesta koje broji oko 2400 građana rekli su za ORF da je na terenu bilo mnoštvo policajaca. "Istraga je u tijeku", rekao je glasnogovornik. Prema neslužbenim informacijama Krone, žena je htjela utopiti svoje dvije kćeri, no policija to nije potvrdila. Žena je ispitana danas u poslijepodnevnim satima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.