Miletić o raskolu: Naš pad ne ovisi o ljudima, nego Bogu

Foto: Screenshot, Hina

Mostov Marin Miletić koji se spominje se kao razlog zbog kojeg će tu stranku napustiti izabrani zastupnici Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić, oglasio se na Facebooku. 

"Nikome dobri Bog ne daje niti jednog grama tereta da nosi više nego li može nositi.

A oni koji se pouzdaju u Njega, slomiti se nemogu. Ta ne ovisi naš pad, naše lomljenje o ljudima, jer ili stoji ili pada - stvar je Gospodina, govori Riječ Božja u Bibliji.

Uvjeren sam, bit će dobro", napisao je Miletić. 

Nikome dobri Bog ne daje niti jednog grama tereta da nosi više nego li može nositi. A oni koji se pouzdaju u Njega,...

Posted by Miletić Marin on Tuesday, April 23, 2024

Kako je eskalirao sukob s Raspudićima u Mostu

Sukob između Selak Raspudić i Miletića navodno traje duže vrijeme. Trzavice su postale i javne nedavno kada je Selak Raspudić u jednoj od debata prije izbora na pitanje je li pobačaj pravo žene odgovorila s "da". Miletić je odmah reagirao da se Selak Raspudić pogrešno izrazila i naglasio da nije članica stranke. 

Eskaliralo je, kako se moglo čuti, na sastanku u ponedjeljak u Mostu kada su se definirale liste za europske izbore. Selak Raspudić je navodno predložila svog supruga Ninu Raspudića za listu, a tome se usprotivio Miletić koji je sam želio biti na listi. Miletić je na kraju i završio kao 12. na listi. 

Predsjednik Mosta Božo Petrov sinoć kod predaje lista nije želio ništa komentirati o ovoj temi, a za danas su sazvane dvije odvojene presice - jedna Marije Selak Raspudić u 10:30 sati i druga Bože Petrova u 11:30. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.