Moćni HDZ-ovac ne zna kako se podnosi kaznena prijava. Godinama je radio u policiji

Foto: Robert Anić/Pixsell, RTL

ČELNIK Hrvatskih šuma i moćni HDZ-ovac Nediljko Dujić rekao je danas da ne zna kako se podnosi kaznena prijava iako je godinama radio u policiji.

Nediljko Dujić u ponedjeljak, 14. listopada, bio jeu službenim prostorijama Policijske uprave šibensko-kninske, ali danas tvrdi da se nije sastao s načelnikom policije Sandrom Santinijem.

Podsjetimo, on je otišao u policiju isti dan kad je objavljeno da je odbačena kaznena prijava policajke protiv Anne Dujić, kćeri Nediljka Dujića, zbog slučaja "nakaze".

>> Obitelj Dujić je oličenje HDZ-ove uhljebničke Hrvatske

"Prijetnje smo dobili u poštanski sandučić"

"Ja i supruga bili smo u ponedjeljak u prostorijama šibenske policije jer smo podnijeli kaznenu prijavu zbog prijetnje likvidacijom mene i moje obitelji. Prijetnje smo dobili u petak u poštanski sandučić. Vidjeli smo to tek u nedjelju jer smo bili na putu. Bila su to dva pisma s prijetnjom smrću", rekao je za RTL Dujić.

Dujić demantira da se sastao sa Santinijem. "Nisam bio s njim, nego sam ga nazvao jer imam njegov broj i tražio informaciju kako se podnosi kaznena prijava jer nikad ranije nisam to radio", rekao je Dujić.

Dodao je da je sa svojom suprugom bio kod inspektora koji zaprima kaznene prijave.

>> Moćni HDZ-ovac: Nisam bio kod policijskog šefa, ali sam ga zvao jer imam broj

Zanimljivo je što je Dujić navodno zvao Santinija da ga upita kako se podnosi kaznena prijava, a godinama je radio u policiji. Bio je djelatnik PU Šibenik, a u rujnu 1991. MUP mu je dodijelio stan na čuvanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.