Nadrogirani opljačkali kockarnicu u Zaprešiću. Policija objavila fotke uhićenja

Foto: PU zagrebačka

Policajci su danas oko 2 sata u Ulici bana Jelačića u Zaprešiću uhitili dvojicu 28-godišnjaka koji su pod utjecajem opijata opljačkali poslovnicu igara na sreću, izvijestili su iz PU zagrebačke.

U tom su trenutku u poslovnici, kasnije je utvrđeno, bila dvojica maskiranih muškaraca, od kojih je jedan bio naoružan. Zaprijetili su 40-godišnjoj zaposlenici i potom otuđili novac. U poslovnici su prilikom razbojništva bile i tri stranke, dodaje policija.

Policajci svladali razbojnike

Tada prvo iz poslovnice izlazi jedan od njih te ga policajci svladavaju uporabom tjelesne snage unatoč njegovom pružanju otpora i odbijanju postupanja po naredbama policijskih službenika. Odmah potom izlazi i drugi počinitelj s oružjem u ruci, koji je razoružan i svladan.

Obojica su dovedena u službene prostorije policije, gdje je utvrđeno da se radi o 28-godišnjacima pod utjecajem opojnih sredstava. Pri svladavanju otpora jedan od počinitelja je lakše ozlijeđen te mu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Rebro.

Na mjestu događaja pronađen je pištolj nalik na pravi, nož, štake koje su koristili simulirajući otežani hod pri činjenju razbojništva, kao i sav novac, izvijestili su iz PU zagrebačke te naveli da je kriminalističko istraživanje u tijeku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.