Pljačkaš obučen u svećeničku halju ranio pet policajaca u SAD-u

DVOJE naoružanih pljačkaša su ubijeni, a pet policajaca je ranjeno u pucnjavi koja se jučer odigrala u New Jerseyju. Dva policajca su u kritičnom zdravstvenom stanju.

Policija je izjavila kako je Hassan Shakur pušku skrivao ispod svećeničke odore, a odmah je počeo pucati kada su mu policajci prišli. Pucnjava je završila kada su policajci uspjeli ući u stan na trećem katu gdje su se sumnjivci utaborili i pucali po plavcima. Stanovnici naselja kazali su kako ih je pucnjava probudila. "Bilo kao da se vojska skupila vani", rekao je Marlon Harrison koji živi na drugom katu zgrade, pišu američki mediji. 

 Sumnjičili ih za dvije oružane pljačke

Liječnici iz Medicinskog centra New Jersey rekli su kako su 37-godišnjeg policajaca Marca DiNardoa morali pet ili šest puta reanimirati prije nego stabilizirali njegovo zdravstveno stanje. On je Shakura uhitio 2002 godine zbog posjedovanja ilegalnog oružja te je prvi ušao u stan. Uz njega ranjeno je još četiri policajaca.

Shakura i njegovu pomoćnicu, 22-godišnju Amandu Anderson, policija je sumnjičila za dvije oružane pljačke. Prva je bila u New Jerseyju i u njoj je pucano na muškarca iz Shakurove puške, dok se druga slična akcija odigrala u Južnoj Karolini. Oboje pljačkaša su na mjestu događaja proglašeni mrtvima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.