Pojavila se krivotvorena odluka stožera o mjerama u Istri, objavljeno kad stiže prava

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

U JAVNOSTI se na području Istarske županije pojavila navodna odluka prema kojoj je Stožer civilne zaštite Istarske županije donio Odluku o ograničavanju društvenih okupljanja, no riječ je o lažnoj informaciji.

Na sve je reagirao Stožer civilne zaštite Istarske županije iz kojeg su poručili kako je riječ o krivotvorini te da ovih dana nisu donosili nikakvu sličnu odluku. 

"Navedena Odluka koja nosi datum 13. listopada 2020. godine je bez vidljivog potpisa, te je krivotvorena i lažna. O tome je izviještena Policijska uprava istarska, na daljnje postupanje", navodi u priopćenju šef istarskog stožera Dino Kozlevac.

Iz Istarske županije još navode da će temeljem Odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od dana 12. i 13. listopada 2020. godine, Stožer civilne zaštite Istarske županije u koordinaciji s gradskim i općinskim Stožerima, a prema prosudbi Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije o potrebnim mjerama u Istarskoj županiji, i u cilju održavanja povoljnog stanja - objaviti Odluku o postupanju na području Istarske županije, u četvrtak 15. listopada 2020. godine, prenosi Glas Istre.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.