Velik sukob BBB-a i Demona na benzinskoj pumpi u Novom Zagrebu, privedene 24 osobe

Ilustracija: Marko Lukunic/PIXSELL

Policija provodi kriminalističko istraživanje nad 10 osoba nakon sukoba koji je izbio jučer oko 22 sata na benzinskoj postaji na Jadranskoj aveniji, u Novom Zagrebu, između pripadnika navijačkih skupina, izvijestila je zagrebačka policija.

Prema neslužbenim informacijama, sukobili su se BBB i Demoni, navijači Istre koja je jučer popodne igrala u Varaždinu. Navijači Istre očito su za povratak odabrali rutu kroz Zagreb, a na benzinskoj na južnom izlasku iz grada došlo je do sukoba s Boysima. 

Kako je objavila PU zagrebačka, u službene prostorije policije privedene su 24 osobe zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela izazivanja nereda. Iz policije navode kako je više nasilnih izgrednika napalo je pripadnike druge navijačke skupine, koji su se s vozilima nalazili na benzinskoj postaji, vraćajući se s nogometne utakmice u Varaždinu.

Za 14 pripadnika navijačke skupine Istre policija je "obavljenim razgovorima i prikupljenim saznanjima" zaključila da su u svojstvu oštećenih i za njih nisu utvrđeni elementi kaznenog djela ni prekršaja, dok je nad 10 osumnjičenika u tijeku kriminalističko istraživanje.

Napadnuti navijači odbili su ponuđenu liječničku pomoć, nisu im utvrđene tjelesne ozljede ni oštećenja vozila te su pušteni iz policije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.