Više od 200.000€ vrijedno MBA stipendijsko natjecanje

Foto: Press

Krenule su prijave za novo izdanje Algebrinog e-Leadership MBA stipendijskog natjecanja. Ovaj MBA događaj godine sada je veći no ikada, sa stipendijskim fondom koji prelazi 200 tisuća eura. Uz tri glavne stipendijske nagrade, ove godine svi sudionici natjecanja dobivaju stipendijsku ponudu.

Znači, sad il' nikad! Znamo da je upis MBA studija velika odluka koja traži da uskladimo privatne i poslovne obaveze. Baš zato, pozivamo vas da isprobate naše stipendijsko natjecanje. To je siguno najbolji način da ispitate svoje mogućnosti, upoznate se s programom i atmosferom studija i osvojite punu ili djelomičnu MBA stipendiju. Prijavite se što prije i osigurajte svoje mjesto na našem velikom e-Leadership MBA stipendijskom natjecanju.

Na natjecanje se prijavljujete individualno i za finale vas odabiremo individualno, ali zadatak na natjecanju rješavat ćete i prezentirati timski. Stipendiju osvajate pojedinačno, prema sudu stručnog žirija o vašem angažamanu i doprinosu rješavanju problema. Samo natjecanje sjajna je prilika da bolje upoznate e-Leadership MBA studij i kolege s kojima ćete vrlo vjerojatno studirati.

Naš je MBA studij jedinstven u regiji jer je osmišljen i izvodi se u suradnji s predavačima s Kelley School of Business, Sveučilišta u Indijani. Kelley je definitivno jedna od najuglednijih poslovnih škola u SAD, poznata po svom praktičnom, projektnom pristupu konkretnim znanjima potrebnim za vodeće pozicije u poslovnom svijetu danas. Njeni MBA programi konstantno su među najbolje ocijenjenima u SAD i garancija su visokih obrazovnih standarda i našeg MBA studija.  

Iskustva naših studenata uvijek su nam bitna. Njihovi dojmovi, komentari i prijedlozi pokreću sve što radimo i zato su nam posebno važni. Njihova iskustva pomoći će vam da se pripremite za stipendijsko natjecanje, saznate što ih je motiviralo, iznenadilo i oduševilo. I kako su se i zašto odlučili baš za naš MBA studij. 

Razumijevanje i primjena strateške perspektive u doba digitalne transformacije kroz projekte, praktične zadatke i case-studies specijalnost je našeg e-Leadership studija a čini i okosnicu stipendijskog natjecanja. Bitno nam je potaknuti aktivno sudjelovanje svih studenata, vidjeti kako reagiraju u najrazličitijim situacijama. Zajedno sa svojim studentima istražujemo sve poveznice digitalnog i poslovnog, te utjecaj novih tehnologija na upravljanje timovima i organizacijama. 

Pridružite nam se i krenimo zajedno u veliki MBA izazov. Prvi korak neka bude prijava na MBA stipendijsko natjecanje koje će se održati 1. srpnja 2023. na našem novom kampusu u Gradišćanskoj ulici u Zagrebu. Prijavite se, pitajte nas sve što vas zanima i vidimo se na natjecanju. Dobro došli!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.