BMW-om naletio na tinejdžerice kod Mostara. One imaju 16, on 78 godina

Foto: Facebook

U TEŠKOJ prometnoj nesreći koja se večeras u 19:15 dogodila kod Mostara, točnije na ulazu u Blagaj, tri tinejdžerice su ozlijeđene prilikom izlaska iz autobusa, potvrđeno je za Klix. Njih je ozlijedio 78-godišnji vozač BMW-a. Kako je rekla dežurna tužiteljica, djevojke su prešle cestu nakon što su izašle iz autobusa koji je produžavao rutu. Nakon što su pustile dva automobila koja su vidjele na cesti, a kada su krenule prelaziti cestu, pojavilo se treće vozilo koje ih je pokupilo.

Djevojčice imaju 16, a vozač 78 godina

Djevojčice su 2007. godište. Dvije su teže ozlijeđene, jedna lakše, ukazuje im se liječnička pomoć i srećom nisu životno ugrožene, dodala je dežurna tužiteljica. Vozilo je privremeno oduzeto te će biti obavljeno vještačenje. Vozač je 1945. godište i ukazana mu je liječnička pomoć zbog starosti, ali nije tjelesno ni životno ugrožen. Provest će se kriminalističko istraživanje i podnesen je izvještaj nadležnom tužiteljstvu.

"Provode se potrebna vještačenja, vidjet ćemo što je točno, ali u svakom slučaju on večeras neće biti lišen slobode niti će mu biti predložene mjere pritvora, jer za tako nešto ne postoje zakonski razlozi", zaključila je dežurna tužiteljica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.