Zagrebački liječnik osumnjičen da je pokušao silovati pacijenticu za vrijeme pregleda

Ilustracija: Shutterstock

Nad 63-godišnjim zagrebačkim liječnikom policija je ovih dana provela kriminalističko istraživanje i potom podnijela tzv. posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela bludnih radnji na štetu jedne pacijentice.

Prema informacijama Jutarnjeg lista, 41-godišnja pacijentica iz okolice Zagreba obratila se policiji krajem prošlog tjedna prijavivši da ju je ugledni i često jako hvaljeni liječnik pokušao silovati.

Navela je, kako se neslužbeno doznaje, da je kobnog dana bila na privatnom tretmanu pregleda vena koji je odrađen u obiteljskoj kući i da je pritom s doktorove strane došlo do, najblaže rečeno, neprimjerenih poteza i dodira, koji su krenuli od nogu, na koje je bio inicijalni fokus.

S obzirom na navedeno, policija ju je odmah uputila na liječnički pregled.

"Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su dovršili kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela bludnih radnji na području Samobora te je protiv istog podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem", kažu iz policije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.