Ukusan ručak za cijelu obitelj u čijem ćete sporom kuhanju uživati satima
HLADNIJI dani su pokucali na vrata, a s njima i jela poput sarme, graha, ali i kobasica uz kiselo zelje i krumpir. Ako želite svojoj obitelji ponuditi nešto drugačije, isprobajte sporo kuhane kobasice koje će odlično prijati uz pire krumpir.
Od sastojaka ćete trebati maslinovo ulje, kobasice, luk narezan na tanke kriške, brašno, pola litre pilećeg temeljca, Worcester umak, papar, sol i druge začine po želji.
Uključite uređaj za sporo kuhanje na najvišu temperaturu. U međuvremenu na tavi zagrijte ulje pa prepržite kobasice dok ne poprime smeđu boju sa svih strana. Ubacite ih u uređaj za sporo kuhanje. Na preostalom ulju prepržite luk dok ne omekša i umiješajte brašno.
Maknite tavu s vatre, polako dolijevajte pileći temeljac i miješajte dok ne postane gušći. Dodajte Worcester umak i začine pa sve prelijte preko kobasica u uređaju za sporo kuhanje.
Temperaturu smanjite na nisku, poklopite i kuhajte pet sati.
Poslužite uz pire krumpir i povrće po želji.
Dobar tek!
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
bi Vas mogao zanimati