Torta za koju vam je potrebna samo - voda?
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: 123rf
DESERT, ili samo kap kiše?
DESERT, ili samo kap kiše?
U svakom slučaju pojavila se nova slastica za kojom su, osim Japanaca, poludjeli i Amerikanci.
Riječ je o minimalističkoj poslastici izvornog naziva mizu shingen mochi, a koju nazivaju i Kap kiše torta.
Darren Wong iz New Yorka modificirao je ovu slasticu te je predstavio na otvorenom tržištu hrane Smorgasburg.
Finalni proizvod kombinacija je prirodne izvorske vode i agar agara, odnosno želatine koja je namirnica prikladna za pripremu veganske hrane.
Ova se slastica treba poslužiti ohlađena u kombinaciji sa sirupom od smeđeg šećera te prženom sojom u prahu.
DAKLE, tekstura i okus ove slastice doslovno su poput kapi kiše, stoga pogledajte način njene pripreme, pa neka Kap kiše torta kapne i na vaše nepce.
Ovo je .
Homepage nacije.
ovdje. Atraktivne fotografije i videe plaćamo.
Imate važnu priču? Javite se na desk@index.hr ili klikom
Želite raditi na Indexu? Prijavite se
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati