Iz Šibenika poručuju: "Nije riječ o plati nego o pijatu, a cijena je u rangu kvartovskog kafića"
Foto: Tvrđava Barone/Facebook
FOTOGRAFIJA šibenske "mesne plate" se brzinom munje proširila internetom i izazvala buru negodovanja zbog cijene i izgleda.
No, Gorana Barišić Bačelić, zadužena za upravljanje šibenskom tvrđavom Barone gdje se nalazi gastro-kulturni centar u kojemu je jelo posluženo, pojasnila je za Index o čemu se zapravo radi.
"Jelo je posluženo na dasci od maslinovog drveta, a prezentaciju smo smišljali u suradnji sa chefom Zdravkom Tomšićem, sve da bismo promovirali lokalne, autohtone namirnice lokalnih proizvođača i OPG-ova", priča upraviteljica šibenske tvrđave.
Ovo je .
Homepage nacije.
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati