Stručnjak za trovanje hranom otkriva što nikad ne biste trebali jesti
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Instagram
STRUČNJAK za trovanje hranom, Bill Marler, koji je više od 20 godina svjedočio u tužbama zbog trovanja i klijentima pomogao da dobiju oko 600 milijuna dolara odštete, za Independent je otkrio koje bi namirnice trebalo izbaciti iz prehrane kako biste smanjili rizik od trovanja.
Riječ je o šest vrsta namirnica koje su najrizičnije:
1. Sirove kamenice
2. Oprano voće i povrće spremno za jelo
3. Sirove klice, kelj pupčar
4. Sirovo meso
5. Sirova jaja
6. Nepasterizirano mlijeko i sokovi
Ovo je .
Homepage nacije.
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati