Kulinarski genijalac Deniz Zembo 7. i 8. ožujka specijalitete priprema u zagrebačkom restoranu Lido
Foto: Press fotografija
KULINARSKI genijalac Deniz Zembo iz restorana Le Mandrać u Voloskom, po mnogima najbolji kuhar u Hrvatskoj, 7. i 8. ožujka specijalitete priprema u zagrebačkom restoranu Lido, na Jarunu. Večera počinje u 20 sati, a cijena menija po osobi je 269 kuna!
Kontakt: Darko Šikoronja - 091/4629-292
***
U idiličnom okruženju zagrebačkog jezera Jarun smjestio se restoran Lido. S pogledom na jezero, neometan bukom i zagađenjem velegrada, Lido je prava gastronomska oaza u kojoj u miru i veselju možete jednostavno objedovati ili provesti neke od najčarobnijih trenutaka u životu.
Ovo je .
Homepage nacije.
ovdje. Atraktivne fotografije i videe plaćamo.
Imate važnu priču? Javite se na desk@index.hr ili klikom
Želite raditi na Indexu? Prijavite se
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati