Novosti na Foodspotsu: Masterchef finalisti, zdrava tjestenina i još domaćih gableca
Foto: Kosjenka Vrhovski Cindori
KAKO nam pristižu novi restorani izbor hrane na Foodspotsu postaje sve šareniji i raznovrsniji. Od ovog je tjedna Foodspots bogatiji za dva Masterchef finalista, zdrave tjestenine i još jedno mjesto s domaćim gablecima.
Westfood
Autentični američki burgeri, Philly steak sandwich, BBQ ribs iz kuhinje Masterchef finalista Bojana Končara.
Jela iz woka u izvedbi prošlogodišnjeg finalista Masterchefa Matije Nikolića. Povrće, klice, začinsko bilje iz prirodnog uzgoja. Vlastiti domaći noodli na bazi domaćeg brašna i jaja iz eko uzgoja.
Sami birate tjesteninu, umak , te dodatak. U ponudi su integralna i obična tjestenina, a umaci od rajčice, bolognese, pršut s kaduljom, umak do gljiva, umak od tune, piletina s gljivama, ramstek ili gorgonzola s orasima.
Sarma, krvavice, gulaši, variva... svima poznata domaća jela u bogatoj dnevnoj ponudi. Područje dostave je Jankomir, Podsused, Samobor i okolica.
Ljubiteljima roštilja dobro poznata destinacija na zagrebačkim Ravnicama odnedavno je osvanula u novom izdanju i s novom postavom. Proširena je i ponuda pa sad možete naručiti i tjestenine, rižota i pizze
Novo u ponudama "starih" restorana
U Novom Zagrebu vrlo popularna Šestica izbacila je dva nova burgera, Bonnie & Clyde i Vege burger.
Catering Meduza ima primamljivu akcijsku ponudu Jumbo pizza s dva priloga po izboru za samo 50kn.
Jeste li već isprobali nove dostave? Čekamo vaše komentare i ocjene.
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
bi Vas mogao zanimati