Tri, dva, jedan - kuhaj!: Mršavih devet bodova za "anemične" prepelice Sanje i Morene
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Press
"JEDINO mogu pohvaliti okruglice, koje su izvrsne, hrskave su i pune okusa. Ovaj drugi dio – nula bodova! Niti je povrće pečeno, a prepelice su anemične, blijede. Ja ih nikada ne radim u komadu, nego ih prerežem popola, ali ne do kraja kako bi ostale otvorene kao knjiga“, izjavio je Tomislav Špiček nakon što je kušao sirove prepelice.
Sanja i Morena izabrale su recept Ivana Pažanina, odnosno prepelice u martel umaku na pačjoj masnoći uz okruglice punjene pancetom. Nažalost, prepelice su prekasno stavile peći pa su one na kušanje došle sirove iznutra. I dok je Žakline Troskot dala i komentar na neukusan, kiselkasti umak kojem su Sanja i Morena pri samom kraju dodale još vina, Pažanin je bio nesretan što njegov recept nije uspio.
"Šta da rečem? Ostalo je sirovo meso, a posao nije odrađen kako treba. Umak je napravljen, odgovara mu kiselina, ali sirovo ne može proći. Već se i po boji pancete i mesa prepelice vidi da nije dovoljno pečeno", objasnio je Ivan svoju odluku da kao i ostatak žirija, Sanji i Moreni da trojku. S obzirom da su imale neurednu radnu jedinicu, Sanja i Morena kažnjene su bodom manje.
Najbolji parovi večeri s jednakim zbrojem bodova bili su Natali i Hrvoje sa svojim goveđim millefoglie odreskom s taleggio sirom, ragouom od cikle i miso umakom s paprom, te Moira i Zdravko s poširanim zubacem u umaku od pjenušca. Oba para su od Špičeka dobila osmicu, a od Pažanina i Žakline devetku te su time popravili stanje na ljestvici ukupnih bodova.
Ovo je .
Homepage nacije.
ovdje. Atraktivne fotografije i videe plaćamo.
Imate važnu priču? Javite se na desk@index.hr ili klikom
Želite raditi na Indexu? Prijavite se
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati