Zbog odvratnih ispovijedi kuhara i konobara bit će vas strah jesti u restoranima
AKO ČESTO jedete u restoranima, ovaj članak ćete za svoje dobro željeti preskočiti. Ako ste još uvijek tu, možda je ipak bolje da znate što se događa u kuhinjama, gdje gosti ne mogu zaviriti.
Naime, i zaposlenici restorana koriste popularnu aplikaciju za online ispovijedi Whisper, a deseci njih otkrili su gnjusne stvari koje se odvijaju u kuhinjama restorana.
"Moj kolega piškio je u organski sok koji smo koristili za smoothieje. Taj sok koristili smo samo za bezobrazne i zahtjevne goste."
"Jednom mu je cijela smrznuta torta sa sirom pala na prljavi kuhinjski pod, a kako je nisam mogao baciti, obrisao sam je i poslužio."
"Nekoć sam lizao peciva i krafne nakon tostiranja u kafiću u kojem sam radio."
"Radio sam u restoranu brze hrane. Sir je bio pljesniv, ali rekli su mi da samo odrežem pljesnivi dio i nastavim ga koristiti. Osim toga, palo mi je meso na pod, rekli su da ga operem i poslužim."
"Pala mi je na pod cijela porcija kolačića u Subwayu, svejedno smo ih prodali."
"Gledala sam tipa s gljivičnom infekcijom kako dodiruje meso golim rukama. Nije bio on kriv, poslovođa mu je rekao da je to u redu."
"Gledala sam kuhara kako piški u tavu u kojoj smo pržili povrće."
"Na starom poslu gledala sam konobare kako izvlače prljave vilice, noževe, žlice i kliješta za rakove i samo ih saperu pod vrućom vodom prije nego ih odnesu novom gostu. Nemojte jesti u restoranima s morskom hranom, kad je u njima gužva."
"Danas sam gledala kuhara kako kuha nakon što je bio na WC-u. Nije oprao ruke."
"Najodvratnije je bilo kad sam vidio kuhara kako grize nokte i ubacuje ih u nečiju hranu."
"Vidjela sam kako je kuharu pao cijeli pladanj hamburgera na pod. Vratio ih je. Odvratno!"
"Moj poslovođa ne pridržava se sanitarnih propisa, a radim u jako cijenjenom restoranu. Da ljudi samo znaju što se događa..."
"Jednom sam kuhačom koju sam koristio češao leđa. Istinita priča."
"Pekao sam pileća krilca. Često bi mi ispala na pod dok sam ih umakao u umak. Tad bih ih samo vratio na prženje na nekoliko sekundi i poslužio."
"Jednom su deset minuta prije zatvaranja restorana došli zbilja bezobrazni ljudi. Digao sam perec koji mi je pao na pod i poslužio im ga. Zaslužili su."
"Ne mogu izbrojati koliko puta sam pljunuo u nečiju hranu ili ljudima poslužio nešto s poda. I da, kokice koje smo posluživali pomeli smo s poda."
"Radio sam u restoranima 20 godina. Recimo samo da nikad ne jedem u restoranima."
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
bi Vas mogao zanimati