Ovaj film je skupio 25.7 milijuna pregleda u samo dva dana, a ocjene su mu očajne

Screenshot: Youtube

NOVI Netflixov akcijski film s Jessicom Albom u glavnoj ulozi prikupio je nevjerojatnih 25.7 milijuna pregleda diljem svijeta u samo dva dana, unatoč očajnim kritikama.

Mama troje djece proslavila se u ZF seriji Anđeo tame iz 2000. Otada je glumila u Fantastičnoj četvorki i njenom nastavku iz 2007. te u mnogim drugim filmovima. Potom je 2019. uzela pauzu od Hollywooda, pa joj je uloga u Trigger Warningu prva od 2019.

Film koji je prošlog petka stigao na popularnu streaming platformu ima tek 21% na Rotten Tomatoesu, 4.5 zvjezdica na IMDB-ju i očajnih 2.0 na Letterboxdu.

Radnja filma prati Parker (Alba), mladu zapovjednicu specijalnih snaga, koja preuzima vlasništvo nad barom svoga oca nakon što on iznenada umre. Zbog te situacije primorana je vratiti se u svoj rodni grad u kojem se ubrzo pronađe u sukobu s nasilnom bandom koja hara gradom. Parker otkriva urotu koja je dovodi u opasnost.

 

Iako su mnogi korisnici Netflixa bili uzbuđeni zbog trailera i pisali da jedva čekaju vidjeti Jessicu Albu u ovoj ulozi, reakcije na film su uglavnom negativne. Mnogi gledatelji su upravo kao jedan od glavnih nedostataka izdvojili to što se Jessica Alba nije snašla u ovoj ulozi.

"Scenarij je jako loš, ali Alba se definitivno nije snašla", "Film je dosadan i previše se odugovlači", "Ovo nije gledljivo", neki su od komentara publike.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.