Kevin Costner bio je na morfiju dok je snimao hvaljeni film iz 2016. godine

Screenshot: YouTube/20th Century Studios

DVOSTRUKI oskarovac Kevin Costner u najnovijem intervjuu za časopis People progovorio je o problemima kroz koje je prolazio na setu hvaljene biografske drame Skrivene junakinje (Hidden Figures).

Biografska drama iz 2016. godine bazirana je na istoimenoj knjizi koju je napisala Margot Lee Shetterly. Priča prati tri afroameričke matematičarke - Katherine Goble Johnson (Taraji P. Hneson), Dorothy Vaughan (Octavia Spencer) i Mary Jackson (Janelle Monáe) koje su radile za NASA-u za vrijeme svemirske utrke sa Sovjetskim Savezom. Kevin Costner utjelovio je Ala Harrisona, koji je baziran na inženjeru Robertu R. Gilruthu.

 

Film je zaradio dvije nominacije za Zlatni globus i tri nominacije za Oscara, no snimanje nije prošlo bez poteškoća. Kevin Costner kaže da se mučio na setu jer je imao problema s bubrežnim kamencima.

"Nikada nisam radio pijan. Nikada nisam radio nadrogiran, ali zadnja dva tjedna na setu Skrivenih junakinja proveo sam na morfiju", izjavio je oskarovac.

Glumac je objasnio da je tijekom snimanja dobio bubrežni kamenac, zbog čega je posljednjih deset dana na setu primao infuziju. Prva tri dana uspio je izdržati, ali ostatak snimanja bilo mu je mučenje jer je cijelo iskustvo bilo jako bolno.

"Htio sam plakati, ali svi su me gledali, tako da nisam", dodao je glumac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.