Na Netflix je stigao uzbudljivi triler o preživljavanju s Idrisom Elbom

Screenshot: Youtube

IDRIS Elba s razlogom je jedan od najomiljenijih glumaca današnjice, a na Netflix je nedavno stigao uzbudljivi triler o preživljavanju u kojem ima glavnu ulogu.

Film iz 2022., Beast, temelji se na istinitoj priči. Elba glumi Natea Danielsa, udovca koji kćeri odvede na putovanje u Južnu Afriku nedugo nakon što je njihova majka preminula. Putovanje im je trebalo donijeti mir i zbližiti ih nakon tragičnog događaja, no sve se promijeni kada u jednom selu pronađu tijela ubijenih stanovnika. Razjareni lav ljude vidi kao neprijatelje nakon što je preživio napad krivolovaca te napada svakog tko mu se nađe na putu.

 

Nakon što je izašao prije dvije godine, film je bio hit u kinima diljem svijeta te je dobio odlične kritike ljubitelja trilera o preživljavanju.

"Ne znam je li namjera bila snimiti ozbiljan film, ali on će definitivno zadovoljiti svakoga tko je želio vidjeti kako se Idris Elba hrva s lavom", navodi The Spectator.

"Beast je predvidljiv, ali zabavan i dobro napravljen", piše Empire Magazine.

"Možda je nelogičan i glup, ali kad bismo se ponašali ispravno, ne bismo imali filmove poput Beasta, a to uopće ne bi bilo zabavno", kažu kritičari Vulturea.

Beast na IMDB-u ima 5.6 od deset zvjezdica, a na Rotten Tomatoesu 77% od publike i 69% od kritičara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.