Trener: Ako želite učinkovito mršavjeti, prakticirajte jednostavnu naviku

Foto: Pexels

Za doručak se kaže da je najvažniji obrok u danu. Međutim, većina ljudi sklona je preskakanju ovog obroka, a to bi moglo utjecati na ciljeve mršavljenja. Dakle, fitness trener i stručnjak za mršavljenje, Shayne Rowland, tvrdi da postoji jedna stvar koju trebamo učiniti svakog jutra ako nam je cilj smršaviti: jesti doručak.

U nedavnom TikTok videu govorio je o mršavljenju bez gladovanja te napominje da su mnogi pojedinci, koji žele izgubiti težinu, jako gladni poslijepodne već prvog dana svog fitness putovanja.

"Jedan od najučinkovitijih i najvažnijih savjeta kada se radi o tome da ne gladujete kada pokušavate smršavjeti, jest unos proteina ranije tijekom dana, dakle, za doručak", rekao je trener u videu.

Napominje da mala proteinska čokoladica ili piće neće biti dovoljni.

"Ne govorim o uzimanju male proteinske čokoladice s 15 g proteina ili čak proteinskog shakea s 30 grama proteina. Govorim o dobivanju najmanje 50 do 70 g proteina plus u svom doručku. Jamčim vam da ćete biti mnogo manje gladni, a vaša će energija biti odlična tijekom cijelog dana", zaključio je Rowland.

@proflex.health Here’s How to Lose Weight Without Starving Yourself 🙅‍♂️ #weightloss #breakfast ♬ original sound - Shayne Rowland | Fatloss Coach
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.